Живот
20. March 2018 - 15:43

Ѕирнете зад камерите: Вака се снима КАРАСЕВДА

За време на снимањето на серијата „Карасевда“ на актерите навистина им било забавно. Иако во серијата има многу солзи, зад камерите има многу смеење. Тие сите се како едно големо семејство. 

"Карасевда" модерна и романтична телевизиска драма е добитничка на ЕМИ награда за најдобра ТВ новела во светот за 2017 година, многукратно наградувана и најгледана серија на балканските телевизии изминатата и оваа година.

.