Живот
23. April 2017 - 11:50

Ѕирнете зад камерите како изгледа снимањето на серијата „Добриот домаќин“

Иако многумина ги критикуваат, сепак сите ги гледаат турските серии. Се поголем замав зема и „Добриот домаќин“. Многумина веќе знаат и тоа како добро што се случува во серијата, но еве дел и она кое е момент зад камерите.