Џет-Сет
26. јуни 2016 - 10:33

Џон Деп и Ванеса Паради заедно на Карибите

Откако беше обвинет од сопругата Амбер Хеард за семејно насилство актерот Џони Деп,  обидувајќи се да побегне од медиумскиот притисок, отпатува на својот приватен остров на Карибите.

Но Деп на Карибите замина во друштво на неговата долгогодишна партнерка Ванеса Паради.

- Видовме дека се милуваат и се дружат на плажа. Таа му е единствена утеха и од почетокот на скандалот е на негова страна, изјавија соседите на холивудскиот актер.