Џет-Сет
24. јуни 2018 - 13:47

Џамбо Анѓушев ја изненади сопругата - солзи радосници и тон емоции

Познатиот македонски музичар Џамбо Агушев со уникатно изненадување за сопругата за роденден, кое таа го сподели на социјалните мрежи.