Живот
4. September 2018 - 11:20

Џамбазов го пречека Матеј, единственото прваче во Маврово

На првиот училишен ден годинава, Игор Џамбазов го пречека Матеј, единственото прваче и учениче во основното училиште „Денче Дејаноски” во село Маврово.
 
 
Видео кое ќе ве насмее, но и ќе ве натера малку да подразмислите…