Живот
18. јуни 2019 - 10:26

Две змии водат страстен љубовен танц во Кипар

Две змии во страстен љубовен танц на плажата Врисудиа во Преторас на Кипар, воопшто „не помислиле“ дека ќе станат ѕвезди од љубовен филм на интернет.

Видеото кое го снимиле посетители на оваа плажа, за рекорсно време, на социјланите мрежи стана хит со повеќе стотици илјади прегледи.

Погледнете го љубовниот занес на змиите: