Македонија
27. April 2019 - 14:27

Дурловски со поддршка за Силјановска – Давкова: Нашата борба ќе ја добиеме на крајот

-Убеден сум дека кандидатот, професорката Силјановска- Давкова е личност со интегритет, знаење, искуство, истрајност, смиреност и верувам дека со сигурност ќе ја подобри состојбата а борбата за Македонија ќе биде во предност, а не во загуба. Ве повикувам освен разум, да најдеме и верба. Денешната саможртва можеби подразбира нијансирање на нашите ставови. Моето чувство ми вели дека нашата борба ќе ја добиеме на крајот. Мојот разум ми кажува дека истата ќе ја добиеме ОБЕДИНЕТИ, пишува оперскиот пејач Игор Дурловски на својот Фејсбук профил во емотивна порака во која и дава поддршка на Силјановска Давкова.