Живот
2. September 2017 - 13:43

Дури 90 отсто од луѓето даваат погрешен одговор - Колку кибритчиња има на масата?

Овојпат интернетот се забавува со кибритчиња, а дури 90 отсто од луѓето на прашањето даваат погрешен одговор.

Колку кибритчиња има на фотографијата?

Внимателно гледајте, немојте да брзате и само така ќе го дадете точниот одговор. Ако не успеете, одговорот го имате најдолу во веста.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ова е точниот одговор: