Македонија
21. September 2021 - 12:30

Државната изборна комисија ќе одржи седница

Државната изборна комисија денеска ќе одржи јавна седница.

Како што соопштија од ДИК, седницата ќе се емитува во живо на нивната јутјуб страница.