Живот
17. November 2017 - 9:49

Дрвена куќа од 27 квадрати, но сепак доволно за да биде како од бајките

По квадратурата не би можеле да ја наречеме куќа, меѓутоа сигурно на никој не би му пречело да го поминува секој ден во неа.

Нејзината внатрешност е осмислена со вкус и практичност па затоа внатрешноста изгледа многу поголема од тоа што всушност е.

Погледнете како изгледа приземје од 27м2, исполнето со топлина и убавина.