Македонија
13. September 2017 - 14:52

Драмски театар во новата сезона со променети цени на билетите

Драмски театар новата театарска сезона ја почнува и со промена на цената на влезниците.

Како што информираат, цената на билетот за претставите што се на редовниот репертоар отсега ќе изнесува 200 денари за сите љубители на театарот, освен за учениците и студентите за кои цената на билетот ќе изнесува 150 денари. 

Премиерните изведби на претставите ќе чинат 300 денари, додека ценатата на билетот за детските претстави останува непроменета, односно 150 денари.