Свет
12. March 2019 - 15:07

Драма во Ерусалим: Полиција влета во џамијата - Молотов коктел фрлен во светилиштето

Поради информациите  дека на верската локација во Ерусалим, избувнал пожар откако бил фрлен Молотов коктел, полицијата веднаш влетала во џамијата која се наоѓа во таа област во Стариот град. 
 
За сега нема информации дали некој е повреден. Околу самиот објект се гледа голем црн чад. 
 
На социјалните мрежи се појавени снимки на кои се гледа  дека на таа локација има голем број на полиција.