Македонија
15. May 2019 - 15:58

Драган Спасов Дац: Очекувам оставка од Павле Богоевки

Драган Спасов Дац по признанието на пратеникот Павле Богоевски за набавка на масло од канабис, на социјалните мрежи напиша дека очекува негова оставка. Разговорот кој Богоевски го водел со засега непозната личност од која ја вршел набавката на маслото, најверојатно бил снимен од страна на таксист со кој се возел пратеникот.

-Очекувам оставка од Павле Богоевки и прес конференција на Миле Бошњаковски! Како што е ред, нели, напиша Спасов Дац на својот Фејсук профил.