Живот
22. September 2015 - 15:27

Дознал дека го изневерува девојката: И се осветил така што ќе го памти до крај на животот!

Дечкото кој дознал дека девојката го изневерува со помош на двајца другари решил да и се освети. Додека еден од неговите другари седел со неа на тераса од некој рсторан, дечкото со шише јогурт и пријде одпозади и го направи своето задоволство.
 
Зашто девојката ќе го памти ова додека е жива?
 
Зошто го фалиме ова ненасилно решение, ќе ви кажеме дамо дека оваа снимка некако го најде патот до интернетот, па така нејзиното неверство(потоа и осветата) остана овековечено и за идните генерации.
 
Ева како тоа изгледа: