Џет-Сет
6. September 2017 - 14:56

Досега невидена фотографија – Марија Шерифовиќ со долга коса

Ова е досега невидена фотографија од Марија Шерифовиќ која е направена пред 15 години за време на снимањето на српска емисија.

Марија тогаш не била позната, а гостувала во емисијата како ќерка на фолк ѕвездата Верица Шерифовиќ.

Набрзо потоа Марија ја скратила косата.