Македонија
23. December 2016 - 8:38

Донација во детското одделение во Кумановската општа болница

Донација од нови медицински апарати, душеци, постелнини и дополнителна опрема денеска ќе добие Детското оделение во општата болница во Куманово.

Средствата за потребите на одделението се обезбедени од компанијата „Жито Лукс“.