Живот
22. February 2017 - 19:47

Докторот направи царски рез: Бебето му приреди момент за паметење

Ренди и Алиша Аткинс го споделија моментот - и сликата - која повеќето родители никогаш нема да можат да ја доживеат.

Додека Алиша била на породување со царски рез, нејзинот сопруг го снимил неверојатниот момент како неговата ќерка го држи докторот за прст. Оваа фотографија потоа го обиколи светот.

-Докторот ме повика и ми рече: „Леле, таа ме држи за прст“. Брзо пријдов да видам за што станува збор и направив слика. Останав во шок, беше тоа неверојатен момент, вели Ренди.

Аткинсови својата ќерка ја крстија Невеја што е обратно од Heaven (рај). Персоналот во болницата рече дека сликата има нешто духовно во себе, како бебто го држи докторот за прст, а се уште не се родило.

Foto: Printscreen Youtube / xBehindthetruthx

"Овој настан беше топ тема за докторот во наредните неколку недели, рече Алиша за својот доктор кој има и маслена слика од овој момент.

Семејството добило и низа понуди да ја откупат разни здруженија и компании.