Технологија
19. December 2016 - 15:55

Доколку ја имате оваа Нокиа од 2002 година можете да заработите и до 50.000 евра!

Доколку имате Нокиа 1100, некаде подзаборавена во вашиот дом можеби е добро да знаете дека можете да се збогатите за 50.000 евра.

Овој телефон произведен e во 2002 и почетокот на 2003 година. Неговата првобитна цена изнесувала 75 евра, меѓутоа поради еден недостаток овој уред станаl премногу баран од хакери и криминалци.

Всушност, моделите на Нокиа 1100 кои се произведени во Бохум, Германија имаат софтверски недостаток кој може да се искористи за илегални трансфери на пари, следење на повици и прислушување.

Таа во моментов е најбарана во Русија, Мороко и Романија а за нејзе криминалните групи плаќаат и до 50.000 евра!