Македонија
21. May 2018 - 23:05

Дојде Владимир: Центарот на Тетово „плива“ во вода

Циклонот Владимир што беше најавен вечерва го погоди северозападниот дел од Македонија и скопскиот регион. На овие места веќе има пороен дожд и грмежи.

Во центарот на Тетово вечерва наврна големо количество на дожд, а движињето на авомобилите во центарот на градот е отежното. Водата со „собира“ на улиците, така што центарот на градот „плива“ во вода.

Фото:  Ѕид на сообраќајниот срам