Живот
2. February 2016 - 18:18

Дојде на плажа облечена како игуменија, а потоа започна да се соблекува: Мажите се шокираа!

Атрактивната девојка во еден момент едноставно престана да биде игуменија, и се претвори во модел во секси долна облека.

Поголемиот дел од луѓето ги обожуваат резултатите од скриената камера, колку поради урнебесните реакции на луѓето коишто се на нивната мета, толку и поради неверојатните ситуации во коишто понекогаш и тие можеби може да се најдат. А секое снимање претставува и едно мало истражување и социјален експеримент.

Но, кога главниот актер во овие сцени е атрактивна девојка, тогаш може да се очекуваат и уште поинтересни глетки.

Овојпат секси девојката најпрво е облечена како игуменија којашто доаѓа на плажа, а потоа уште повеќе изненадува нејзиниот неочекуван "стриптиз" пред мажите коишто безрезервно ја надгледуваа. А таа пак заводливо ги поздравуваше и позираше во секси долна облека, додека реакциите на мажите се позабавни отколку што може и воопшто да си замислите.

Погледнете:

 

 

Mare-i ispita :)

Posted by Făt Frumos on понеделник, 1 февруари 2016