Македонија
30. November 2021 - 18:45

Дојава за бомба во МНТ

Вечерва полицијата ги блокира сите приоди кон зградата на Македонскиот народен театар поради пријава за поставен експлозив во театарот.

Се уште нема официјални информации што точно се случува.