Македонија
28. September 2016 - 16:26

Доделени стипендиите „Борис Трајковски“

На 20 млади лица избрани на конкурс денска им беа врачени стипендии „Борис Трајковски“ за мастер студии на СИТИ Колеџот од Солун, Меѓународен факултет во состав на Универзитетот Шефилд од Велика Британија, за академската 2016/2017 година.