Живот
4. November 2015 - 18:56

Додека имаше секс со девојката скандираше „ Дуле Савиќ“, а другар му го снимаше!

На интернет се појави видео кое стана виситнски хит на социјалните мрежи. Се работи за секс меѓу млад пар, снимен во природа. Она што е особено интересно е извикувањето на момчето додека имаа однос.
 
Тој го скандираше името и презимето на фудбалерот на Црвена Ѕвезда, Душан савиќ, додека девојката го криеше лицето
Очогледно оваа идеја момчето ја добило од филмот „Ране“, поточна од сцената кога чика Куре ги учи младите Пинки, Шваба и Дијабола како се губи невиност.
 
Сетете се на сцената и споредете ја со оваа која неодамна се појави на интернет.