Балкан
24. November 2016 - 11:49

„Додека го читате ова, јас нема да бидам со вас“ - Момче се самоуби и остави проштално писмо

У.М(25) од Лозница, Србија напишал две писма, едно на родителите, друго на најдобриот другар од работа. Во писмата покрај останатото, навел „ додека ова го читате јас нема да бидам со вас“. 

У.М (25) изврши самоубиство со скок од планината Гучево. Неговите посмртни останки биле пронајдени во средата попладне, после потрагата која траела 24 часа, а ќе биде погребан денеска. Како што е воспоставено У.М прво се обидел да се обеси, но јажето му пукнало, па потоа својата умисла ја остварил така што скокнал од 60 метри. 

Прецизно објаснил каде се наоѓа „USB“ на кое открива зошто ја донел одлуката за да „крене рака“ врз себе, тој исто така во писмото навел колку многу ги сака родителите и својата постара сестра.