Живот
1. јуни 2018 - 18:47

Додека цела естрада плаче по Синан: Српскиот пејач ги збесна сите со оваа изјава за Сакиќ

Додека сите го оплакуваат Синан Сакиќ и со голема тага се простуваат од него, неговиот колега Милош Бојаниќ изрази сочувство, но потоа сите ги збуни со својата порака, која многумина ја сметаат за несоодветна во тешките мигови.

– Што да кажам освен жалам за големиот човек кој остави толку хитови зад себе, ова нека биде порака за сите млади луѓе и колеги, што прават пороците, напиша тој.

Ова многумина го оценија како несоодветен коментар.