Бизарно но вистинито
12. May 2016 - 19:08

Добро внимавајте што купувате: По зелката еве како произведуваат вештачки јајца!

Сите бевме сведоци како се произведува вештачка зелка во Кина, но не можеме да поверуваме дека го призведуваат и ова што ќе го погледнете во видео снимката.

Повеќе не можеме да бидеме сигурни и во тоа што го купуваме.

Погледнете за што се работи: