Живот
2. April 2017 - 11:23

До ден денес не е разјаснето - Мрачна тајна стара 50 години крие оваа фотографија

Џим Темплтон во 1964 година купил фотоапарат во боја и одлучил да го искористи убавото време со сопругата и ќерката на пикник.
 
Поминале убаво се до моментот кога Џим не ја разви фотографијата на која неговата ќерка седи во тревата.
 
Зад неговата ќерка на фотографијата се гледа силуета од човек во бело кој потсеќа на астронаут.
 
За што станува збор до ден денес не е разјаснето.