Живот
4. October 2021 - 15:38

Дива свиња се капе во Охридското Езеро | ВИДЕО

На социјалните мрежи кружи интересно видео на кое јасно се гледа како дива свиња се капе во Охридското Езеро.

-Летната туристичката сеозна ја оставивме зад нас, а дека капењето во Охридското Езеро е секогаш атрактивно покажува и настанот што се случи денес во селото Пештани, пренесува Охрид1.