Македонија
4. July 2017 - 8:53

Димитров ќе реферира за македонската надворешна политика

Министерот за надворешни работи Никола Димитров денеска ќе се обрати пред членовите на собраниската Комисија за надворешна политика.

Димитров, како што е најавено од Собранието, ќе поднесе Извештај за остварувањето на надворешната политика и меѓународната положба на Република Македонија.