Џет-Сет
21. јуни 2018 - 19:10

Димитар Стојковски - млад хармоникаш кој со својот талент ги поместува границите на музиката

Димитар Стојковски е млад надежен хармоникаш кој со својата амбиција сака да им парира на врвните мајстори по хармоника.
 
Неговата вродена музикалност ги плени слушателите од првиот звук, а слушајќи го тие ќе сфатат дека хармониката е неговиот живот.
 
 Досега тој има објавено неколку композиции, а најновото дело од него е  „Midnight fantasy“ за што има направено и спот.
 
Во продолжение погледнете го мајсторското дело на овој млад скопјанец.