Македонија
16. July 2020 - 18:28

ДИК ја презакажа седницата за во 19:30 часот

ДИК ја презакажа прес-конференцијата, која требаше да се одржи во 18:15 часот.

Поради финални контроли на податоците седницата се презакажува и истата ќе започне во 19:30 часот.