Живот
20. March 2017 - 21:13

Девојки крвнички се степале среде ресторан: Не се знае кој кого тепа!

Низ социјалните мрежи се рашири видео неверојатна женска тепачка.

Девојките се степале среде ресторан, а тпачката била толку брутална, што нема да верувате дека се во прашање жени.

Погледнете го видеото: