Живот
29. March 2016 - 11:52

Девојки, дознајте како да го доведете вашиот партнер до лудило

Мажите , за разлика од жените, немаат многу ерогени зони, но на нивното тело постојат магични точки на страста, а ниту една не се наоѓа под струкот. 

Зборови на неговиот врат крие најсилни ерогени зони кои, ако се допре, бакне или пак грицне на вистински начин може ведаш да го возбуди. 

- Сакате ли да го испробате најстариот трик кој навистина пали „ нападнете“ го неговиот врат, поточно на местот под увото. 

Бакнежите на овој дел се многу страствени и заводливи и тие се сметаат за најмоќната ерогена зона. Поиграјте си со бакнежите и пружете му уживање кој ги подига границите.