Живот
10. August 2017 - 14:22

Девојка снимала абтомобилска трка, кога возачот додал гас сите виделе што крие под фустанот

Веруваме дека секоја жена во својот живот доживeла ветер да ѝ го крене фустанот, но таквата незгода е поинаква доколку сето тоа е снимено со камера.

Таков е случајот и со оваа девојка: