Живот
21. September 2015 - 19:40

Девојка му го изневерила: И се осветил така што ќе го памти до крајот на животот!

Ова момче дознало дека неговата девојка го изневерува со помош на неговите другари па се решил да и се освети. Додека еден од негоите другари седеше во бифето на факултетот, момчето дојде со јогурт зад нејзе и го доби сето задовоство.