Живот
5. January 2016 - 19:39

Девојче погоди полицаец со грутка во глава - Погледнете како тој реагираше....

Во време кога односите меѓу јавноста и полицијата се уште се напнати, убаво е да се види дека постојат и полицајци кои се пристојни, и пред се човечки настроени кон луѓето.
 
Изминатата недела, Северна Каролина ја зафатиле големи врнежи од снег, а тоа е одлична можност децата да се забавуваат во околните паркови.
 
Во следното видео ќе видите група полициски службеници кои проверуваат дали се е во ред со децата кои си играат во паркот. После тоа, сите присутни можеле да видат сцена која не се гледа секој ден.
 
Погледнете...