Живот
20. March 2017 - 20:55

Девојче му подари цвет на црногорски полицаец, а неговата реакција ја шокираше јавноста

За време на протестите на мајките во Црна Гора, беше регистриран еден настан кој на многумина ќе им остане врежан во сеќавањето.  

Имено, едно мало девојче сакаше да му подари цвет на полицаец кој ја обезбедуваше зградата на Собранието на Црна Гора во Подгорица. Неговата реакција на гестот на девојчето, сигурно ќе ве остави без зборови.

Погледнете ја снимката и уверете се самите.