Живот
9. April 2019 - 12:39

Детенце влезе во легло на змии и ги допираше со голи раце: Кога го одвоија од нив почна да плаче

Мало детенце кое најверојатно не се плаши од ништо влезе во легло на змии и ги фаќаше со раце. 
 
Погледнете во продолжение...