Бизарно но вистинито
29. September 2016 - 20:27

Детенце крвнички претепа куче - вознемирувачко видео

На социјалната мрежа Фејсбук, поточно на една страница се појави шоканта снимка. Момче на 10 годишна возраст е уапсено како се изживува над мало кученце. 

Сето тоа го снимил некој случен минувач. Тоа што е најлошо, личноста која ја направила снимката постојано го бодрела момчето во ова одвратно однесување, наместо да вреазуми и одржа лекција. 

Момчето упорно го држи кучето и не го пушта иако кучето се обидувало да избега неколкупати. 

Во продолжение погледнеет го ова брутално однесување...