Џет-Сет
25. July 2016 - 11:27

Детал кој сите го забележаа - Чие име го носи Цеца на градите?

 
Цеца си направи селфи со својот син Вељко, а погледнете го деталот кој сите го забележаа. Таа носи ланче со името на нејзината ќерка.