Loading Video...
Свет
22. January 2023 - 16:27

Десет лица убиени за време на Кинеска Нова година во Лос Анџелес

Десет лица загинаа а повеќе се ранети за време на прославата на Кинеската Нова година во паркот Монтереј на 10 километри од Лос Анџелес. Напаѓачот е во бегство а мотивот непознат.

Секоја година на овој фестивал присуствуваат десетици илјади луѓе.