Македонија
16. October 2018 - 11:18

Денот на македонската револуционерна борба неработен за сите граѓани

Денот на македонската револуционерна борба - 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 23 Октомври е неработен согласно Законот за празниците на Република Македонија.