Џет-Сет
2. September 2017 - 8:42

Денес живее во луксуз, а еве како изгледа родната куќа на Драгана Мирковиќ

Пејачката Драгана Мириковиќ во емисијата „Ами Џ шоу“ која беше прикажана пред неколку години, покажала како изгледа нејзината родна куќа.

Пејачката пораснала во шестчлено семејство во Касидол и иако денес живее во луксуз, го користи секое слободно време за да го помине во својот роден крај.