Џет-Сет
22. February 2017 - 19:21

Денес е среќна со Владо, а ова е поранешното момче на Славица Чуктераш кое го криеше со години!

Славица чуктераш веќе неколку години е во среќна врска со голманот Владо Аврамов, со кој во октомври 2016 година го доби првото дете, ќерката Викторија.
 
Меѓутоа, иако ни таа самата не се појавува често во медиумите, она што е помалку познато е со кого беше пејачката во врска пред да се запозане со Владо.
Станува збор за Стефан Танасковиќ со кој згодната Славица долго беше во стабилна врска, но никогаш не се ескпонираа. Инаку Стефан е роднина на фудбалерот Митра Мркеле и еве како изгледа...
Foto: Facebook/Fanstela

Foto: Facebook/Fanstela

Foto: Facebook/Fanstela

Foto: Facebook/Fanstela

Foto: Facebook/Fanstela