Џет-Сет
21. November 2017 - 12:30

Денес е една од најзгодните српски пејачки, а вака членката на Министарке изгледала пред 6 години

Едита Арадиновиќ денеска е една од омилените натпреварувачки во хуманитарното шоу Твоето лице звучи познато, во кое од емисија до емисија го докажува својот талент, а покрај тоа една е и од најзгодните и најатрактивни срспки пејачки.

Секси членката на групата Министарке на Инсграм објавила фотографија од 2011. година и ги воодушевила своите фанови, со оглед на тоа дека ставила емотикони кои "умираат од смеење", изгледа дека и на нејзе и е повеќе од симпатично како изгледала пред 6 години.