Македонија
29. December 2016 - 14:55

Денчо Јосимов наградата за најубаво украсен двор ќе ја донира за лекување на 13-годишниот Давид

Скопјанецот Денчо Јосимов ја доби наградата од Град Скопје за најубаво новогодишно украсен двор, а парите ќе ги донира на Давид Стојановски, болното дете од Кратово. Скромниот радишанец, во неврзан муабет по доделувањето на наградите, кажа дека парите од наградата, 10.000 денари сака да ги донира на болно дете во Кратово. „Се местат работите како што треба“, коментираше со насмевка Јосимов.

Со повик на следните броеви донирате 100 денари за 13-годишниот Давид кој боледува од рак!

070-143-173 Т-Мобиле
075-143-480 ОНЕ
077-143-480 ВИП