Македонија
4. July 2022 - 20:59

Демонстрантите ја урнаа оградата пред Собранието

Поголем дел од демонстрантите кои вечерва протестираа против „францускиот предлог“ се упатија кон Собранието.

Демонстрантите ја урнаа заштитната ограда и пеат патриотски песни, бараат оставки од властите и целосно отфрлање на европските и бугарските барања.