Македонија
26. February 2021 - 14:25

Демонстрантите го нападнаа полицискиот кордон, повреден полицаец | ФОТО

Демонстрантите кои протестираат против пресудата за „Монструм“ пробаа да го пробијат полицискиот кордон.

Судирот се случи прред ТЦ „Мавровка“ и во инцидентот повреден е еден полициски службеник.

На протестот се веат амерички и албански знамиња, а редарите најмени од организаторот се обидуваат да ги смират демонстрантите.