Македонија
13. September 2017 - 9:49

Деловен ручек на Македонско-германското стопанско здружение

Македонско-германското стопанско здружение организира деловен ручек со премиерот Зоран Заев.
 
Деловниот ручек ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје, а на него премиерот ќе се обрати на тема „Економските и финансиските политики на новата Влада“.