Македонија
30. November 2017 - 22:11

Дел од општина Центар утре без вода

Корисниците на потегот од улицата „Македонија“ до улицата „Даме Груев“, поточно објектите на Домот на АРМ, Заводот за статистика, Зелениот пазар и другите згради во околината утре од 8:30 часот ќе имаат прекин во водоснабдувањето. 

Како што информира РЦУК – Скопје, прекинот е поради отстранување дефект на водоводна цевка.

Жителите ќе бидат без вода се до завршување на интервенцијата.